PIZZA HOUSE ALMERE

PIZZA HOUSE ALMERE Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 154 beoordelingen
22 aug 2019 om 22:25 Super service! Er ging wat fout bij bestellen na telefonisch contact te horen gekregen dat 1 bestelling geannuleerd was. direct mail ontvangen van thuisbezorgd. Schotel en pizza’s waren lekker Ga zeker vaker bestellen!
18 aug 2019 om 21:04 Kapsalon was erg droog en de patat was te lang gebakken, sla was warm niet zoals ik normaal een kapsalon eet. De bezorgtijd was snel maar kapsalon was teleurstellend
18 aug 2019 om 20:38 Goede service , snel bezorgd, ik heb een kapsalon besteld. De knoflooksaus is een aanrader. Patat in de kapsalon was iets te lang gebakken.
14 aug 2019 om 21:21 Ze belden netjes op om te vragen of ik iets wel of niet wilde weglaten omdat ik dit bij de opmerkingen had geplaatst. Top! Dat is service! Bezorging was snel, bezorger heel aardig! Was de 1e keer dat we hier besteld hebben en gaan we zeker nog een x doen
10 aug 2019 om 21:11 Portie was goed en personeel heel aardig alleen het eten vind ik minder lekker
10 aug 2019 om 7:35 Top!
10 aug 2019 om 2:28 Super lekker aanrader voor mensen die willen goed eten
8 aug 2019 om 12:59 Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk
5 aug 2019 om 19:10 prima, bezorger was alleen niet heel sociaal
4 aug 2019 om 20:02 Super goeie en snelle bezorging, bezorger was erg vriendelijk! Eten was super top niks op aan te merken!! Echt een aanrader!
4 aug 2019 om 1:01 Binnen 2 uur zat mijn vriend op het toilet met een emmer.. dit is echt verre van goed. Heb meerdere malen proberen te bellen om dit door te geven maar wordt niet opgenomen helaas om dit op te lossen.. voor mij zeker geen 2e keer dit!!
2 aug 2019 om 20:11 normaal laat ik nooit een review achter, maar Pizza House Almere is zeker een aanrader. Vriendelijke mensen en het eten stelt me nooit teleur.